Premierul României, Ludovic Orban, va fi prezent sâmbătă, 20 iunie, într-o vizită oficială în județul Suceava, împreună cu ministrul Agriculturii, Adrian Oros, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu. 

Vizita premierului va începe la ora 9:30, la Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava, unde va participa la prezentarea terminalului II, șantier în lucru finanțat de Consiliul Județean Suceava, precum și a Parcului Industrial Bucovina și a Clusterului Regional Inovativ de Bioeconomie Suceava-Botoșani.

Ludovic Orban va participa și la prezentarea Bazei de autobuze electrice din municipiul, după care va fi prezent la punerea în funcțiune a rețelei de gaze naturale din comuna Moara. Ulterior, premierul va participa la prezentarea proiectului centurii municipiului Suceava. De la Suceava, Ludovic Orban va pleca spre Rădăuți, unde va vizita șantierul șoselei de centură a acestui municipiu. La finalul vizitei în județ, prim-ministrul României se va deplasa la Vatra Dornei, unde va vizita centrala termică a municipiului, precum și șantierul pentru reabilitarea și transformarea în muzeu a fostului cazinou Vatra Dornei, proiect finanțat din fonduri europene.