Un bărbat de 34 de ani din Fălticeni este cercetat pentru furt calificat, după ce miercuri seara a furat banii din sertarul angajatei unei săli de jocuri din localitate și i-a jucat la păcănele.

Incidentul a fost anunțat polițiștilor prin intermediul unui apel la 112, în jurul orei 20.00. O femeie de 43 de ani, casieră la o sală de jocuri de noroc din municipiu a sesizat acestora faptul că în cursul serii i-a fost sustrasă o sumă de bani.

Cercetările demarate de polițiști la sediul sălii de jocuri a stabilit faptul că în acea seara, în jurul orei 18.30, femeia se afla în interiorul sălii de jocuri și la un moment dat a observat că dintr-un sertar aflat sub bar i-a fost sustrasă suma de 1.200 de lei, chiar dacă sertarul fusese încuiat cu cheia. În urma verificărilor făcute de polițiști în zona apropiată sălii de jocuri, a fost depistat Eusebiu S., un bărbat de 34 de ani din localitate, care în urma confruntării cu gestionara s-a dovedit a fi singura persoană care se afla în interiorul sălii de jocuri în momentul comiterii faptei de furt.

Acesta a recunoscut că a sustras cheia de la sertar într-un moment de neatenție al femeii, iar din interiorul acestuia a luat suma de 1.200 lei, pe care i-a jucat apoi cu nonșalanță la un joc de tip slot machine. El este cercetat acum în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.