Plăcerea de a conduce o mașină puternică l-a făcut pe un bărbat de 28 de ani din comuna Udești să nu mai țină cont de cele câteva pahare de alcool consumate și să se urce la volan. S-a oprit până la urmă cu mașina într-un gard, fiind cercetat acum de polițiști.

Polițiștii Secției Rurale Ipotești au fost anunțați miercuri noapte, aproape de ora 24.00, despre faptul că pe un drum din comuna Udești a avut loc o tamponare, iar șoferul care a provocat-o pare băut.

Pe drumul județean DJ 208A, în satul Știrbăț, a fost identificat un autoturism marca Jaguar, oprit în gardul unui proprietar și avariat în partea din față. Lângă autoturism a fost găsit de polițiști conducătorul auto, Iulian B., de 28 de ani, din comuna Udești, care mirosea a alcool. El a fost testat cu un aparat etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior la spital i s-au recoltat și două mostre de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.