Ploaia cu vijelie și gheața care au căzut preț de câteva minute în această seară au făcut pagube în zona municipiului Suceava și în împrejurimi. Cantitățile mari de apă căzute în scurt timp au inundat străzi din cartierul Ițcani, precum și din toate zonele din municipiu, blocând  sau îngreunând în multe locuri circulația mașinilor. În același timp grindina cu bucăți mari de gheață a făcut pagube, lovind cu putere case, copaci, gheața adunându-se în mormane prin unele locuri ale orașului.

Mai multe apeluri au fost primite la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava din partea locatarilor unor străzi din cartierul Ițcani, precum strada Liliacului, unde apa a pătruns și a inundat curțile oamenilor. În același timp vântul pornit ca din senin a bătut cu putere în timpul ploii cu gheață, mai mulți copaci  rupți  ajungând pe carosabil și blocând drumurile. Un drum de acces spre comuna Ipotești a fost blocat de salcâmii doborâți la pământ, iar un alt arbore a fost doborât de vijelie în cartierul George Enescu.

În centrul municipiului Suceava gheața a lovit cu putere, adunându-se apoi în mormane mari în apropierea sensului giratoriu.