Un grav accident rutier a avut loc în cursul nopții trecute la intrare în municipiul Rădăuți. Trei persoane au fost rănite grav, după ce autoturismul cu care circulau a părăsit șoseaua și a căzut de pe pod în albia râului.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 03.00, în momentul în care șoferul unui autoturism BMW cu volanul pe partea dreaptă, care se deplasa dinspre Milișăuți spre Rădăuți, a pierdut controlul direcției în curba de intrare pe Podul Vlădichii, lovind parapetul podului de pe partea stângă a direcției de mers. Autoturismul a căzut de pe pod și în urma impactului cu solul, unul dintre cei trei ocupanți ai autoturismului a rămas încarcerat în interior. La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanța SMURD, în sprijinul lor venind alte două echipaje SAJ.

Două dintre victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital, după care în urma descarcerării, cea de a treia victimă a ajuns și ea la spital. Doi dintre ocupanții mașinii implicate în accident se aflau în stare de comă, în timp ce al treilea era conștient și cooperant.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc accidentul.