Pompierii militari suceveni au intervenit astăzi, în jurul orei 9:00, cu 3 autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Ipoteşti. Flăcările au izbucnit iniţial de la un autoturism care se afla parcat într-un garaj, corp comun cu casa de locuit.

La sosirea echipajelor de intervenție ardeau autoturismul, garajul şi acoperişul casei de locuit, existând pericol de propagare la întreaga locuinţă.

În timpul incendiului maşina a ars în totalitate, garajul fiind afectat pe o suprafață pe 40 metri pătraţi, iar acoperişul casei pe o suprafață de 100 metri pătraţi. Au mai ars lemne de foc, obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie şi altele. S-au degradat finisaje interioare şi exterioare ale casei.

După stingerea incendiului pompierii au stabilit drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului, un scurtcircuit produs la un conductor electric defect. Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente.