Candidatul PMP pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, primarul de Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, le-a transmis alegătorilor din județ că în patru ani de mandat la conducerea acestei instituții va demonstra că cei 30 de ani care au trecut au fost pierduți din punct de vedere al dezvoltării județului. Ioan Bogdan Codreanu a fost prezent la o întâlnire electorală în comuna Șerbăuți, cu respectarea normelor impuse în această perioadă de pandemie, alături de el fiind și candidatul PMP pentru primăria acestei comune, Florin Maciuc.

Mesajul lui Ioan Bogdan Codreanu către locuitorii acestei comune și către suceveni a fost unul cât se poate de clar: „Dați-ne patru ani să vă demonstrăm că cei 30 de ani au fost pierduți”. „Sunt onorat să mă aflu în fața dumneavoastră și în mijlocul dumneavoastră. Știu că sunteți o comună de oameni gospodari. Oameni care meritați mult mai mult decât ați primit în ultimul timp. Noi, echipa PMP Suceava și echipa PMP Șerbăuți, cu Florin Maciuc primar și Ioan Bogdan Codreanu președinte al Consiliului Județean Suceava, putem să vă demonstrăm că prioritățile dumneavoastră se pot transforma din vorbe în fapte. Să lăsăm acești ani pe care i-am pierdut. Să-i dăm deoparte. Doar împreună cu echipa PMP putem dezvolta comuna Șerbăuți și județul Suceava, echipa celor care au demonstrat pe plan profesional că știu cu adevărat care sunt nevoile și proiectele pe care dumneavoastră le meritați”, a spus candidatul PMP pentru președinția Consiliului Județean. El și-a exprimat încrederea că Florin Maciuc este primarul de care comuna Șerbăuți are nevoie pentru a se dezvolta și pentru a recupera timpul pierdut în ultimii ani.

La rândul său, candidatul PMP pentru Primăria Șerbăuți, Florin Maciuc, a spus că împreună cu echipa sa pentru Consiliul Local are pregătit un program concret pentru dezvoltarea comunei, care include, printre altele, modernizarea infrastructurii de drumuri, construirea de rețele de apă și canalizare, modernizarea unităților școlare, dar și sprijinirea mediului de afaceri.