Un tânăr detectat de aparatul radar circulând cu autoturismul cu viteza de 123 km/h a fost urmărit de polițiști și încătușat, după ce nu a respectat semnalul regulamntar de oprire al polițiștilor.

Incidentul s-a petrecut la Câmpulung Moldovenesc, în toiul nopții de joi spre vineri, când un

echipaj de poliție din cadrul Compartimentului Rutier Câmpulung Moldovenesc a identificat pe strada Calea Bucovinei din oraș un autoturism marca Nissan, care circula cu viteza de 123 km/h în localitate.

Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat, continuându-și deplasarea pe strada Nicolae Bălcescu din municipiu. La un moment dat, ajuns la intersecția cu strada Mihail Sadoveanu, conducătorul auto a coborât de la volanul autoturismului, abandonându-l și luând-o la fugă. Polițiștii au pornit în urmărirea suspectului care a sărit gardul unui imobil, zonă unde a fost prins și imobilizat prin încătușare. El a fost identificat ca fiind Ștefan G. în vârstă de 27 de ani din municipiul București, care locuiește fără forme legale în comuna Vama.

Pentru că acesta mirosea a alcool, i s-a cerut să fie testat cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, fiind apoi de acord cu recoltarea de mostre biologice de sânge la spital, pentru determinarea alcoolemiei. A fost condus la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei. Polițiștii fac în continuare cercetări, în funcție de concentrația de alcool din sânge urmând a lua măsurile care se impun în acest caz, reținându-i în același timp acestuia permisul de conducere pentru depășirea vitezei legale cu mult peste limita admisă în localitate.