Doar patru din cele 114 de localități din județul Suceava mai sunt în scenariul roșu, cu o rată de infectare mai mare de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, fără a fi luate în considerare bolnavii din focare. În această situație se află municipiul Rădăuți, cu o rată de infectare de 3,90, orașul Gura Humorului - 3,26 și comunele Fundu Moldovei – 4,03 și Burla - 3,54. În cea ce privește municipiul Suceava, incidența cumulată la 14 zile a crescut astăzi de la 2,42 la 2,51 de cazuri de Covid la mia de locuitori.

În cursul zilei de astăzi, în județul Suceava mai erau două focare active de coronavirus, la Unitatea de Asistență Medico - Sanitară Vicovu de Sus, cu trei cazuri și la Centrul Social de Primire, Asistare și Îngrijire a Persoanelor Vârstnice din Vatra Dornei, cu 11 cazuri.

Potrivit unei informări oficiale a Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Suceava, numărul deceselor înregistrate în județ de la începutul pandemiei a ajuns la 712. De asemenea, în județ au fost declarate vindecate de coronavirus 12.268 de persoane.