Ziua Mondială a Zăpezii (World Snow Day)va fi sărbătorită și în acest an la Vatra Dornei de către școala de schi oficială a stațiunii, Euroski, organizatorii anunțând pentru duminica aceasta, 17 ianuarie, “superdistracție pe zăpadă”, pe pârtia Parc din localitate. Totul gratuit, pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani.

 

Evenimentul, organizat la nivel mondial sub patronajul Fedarației Internaționale de Ski, este la a zecea ediție de când se organizează la Vatra Dornei, Euroski fiind prima școală de schi care a adus World Snow Day in România.

Petru Grigoraș, managerul EuroSki, ne-a declarat că în acest an, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, nu se vor mai organiza concursurile naționale, însă manifestarea va avea loc pentru “a aduce cât mai mulți copii pe pârtie, să descopere sportul și bucuria de a sta în aer liber”.

Programul activităților de duminică de pe pârtia Parc:

 

 

 

FIS World Snow Day Vatra Dornei

Duminică, 17 ianuarie 2021

 

Începând cu ora 10 şi până după-amiază, vom experimenta activități pe zăpadă:

10-12 Sesiune foto&snowbord

(Dacă ești pe pârtie şi te bucuri de zăpadă pe 17 ianuarie, fă-ţi un selfie lângă banner-ul World Snow Day şi postează fotografia pe pagina

Euroski

Te premiem cu o diplomă şi un buff WSD - în limita stocului disponibil)

11-12 Lecții gratuite de schi și snowboard

(Înscrierile se fac până la ora 10.45 la sediul Euroski de la baza pârtiei Parc. Vom lucra cu grupe de max. 6 copii şi vom respecta măsurile de siguranță)

12-13 Atelier de siguranță pe pârtiile de schi

(Ești interesat cum să schiezi sau să te dai cu placa în siguranță? Atunci, acest atelier este pentru tine!)

14-15 Parada mascotelor pe schiuri

(Tradiționala paradă a mascotelor revine în Vatra Dornei de Ziua Mondială a Zăpezii. Vino pe pârtie să schiezi în costumul tău preferat! Ne distrăm împreună şi ne bucurăm de zăpadă în siguranță!)

#euroski#wsd2021