Pompierii de la Detașamentul Suceava au intervenit, duminică seară, la un incendiu izbucnit la un apartament dintr-un bloc de pe strada Stațiunii din cartierul Obcini al municipiului Suceava. În urma degajării de fum, un total de trei persoane au suferit intoxicații, fiind evacuate de pompierii militari. Pompierii militari s-au deplasat la fața locului cu o autospecială cu apă și cu o ambulanță SMURD. Au primit ajutor medical, un bărbat în vârstă de 87 de ani și două femei, una în vârstă de 75 de ani și una de 43 de ani. Celor trei persoane li s-a administrat oxigen însă erau stabile și în stare generală bună.

Incendiul s-a manifestat la materiale textile și obiecte de mobilier din respectivul apartament, din blocul E 5 de pe strada Stațiunii. Pagubele sunt doar în interiorul respectivului apartament, în rest fiind vorba doar de degajări de fum. După ce au stins în totalitate incendiul, pompierii au aerisit casa scări și au înlăturat orice risc.

Cele trei persoane care au avut nevoie de îngrijiri erau in apartament, în momentul izbucnirii incendiului. Bărbatul în vârstă și femeia de 43 de ani s-au evacuat singuri în timp ce femeia de 75 de ani a fost scoasă din casă de către pompieri. Pompierii au transmis că focul a pornit din cauză de natură electrica (scurtcircuit produs la un conductor electric defect).