Asociația de ajutorare a copiilor și tinerilor dotați, talentați și din sistemul de protecție a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” Suceava, conducerea Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava, Asociația „EduMax”, împreună cu un grup de oameni inimoși coordonați de înv. Daniela Lungoci și înv. Cătălina Bejinaru de la Școala Gimnazială Ipotești, au organizat acțiunea „Sărbătoarea Învierii aduce bucurie”.

Evenimentul caritabil s-a desfășurat pe 28 aprilie 2021, când voluntarii au ajuns cu daruri la  copiii cu dizabilități de la căsuțele „Lotus”, „Iris”, „Iasmina” și „Orhideea”, la elevii din cele 8 locații ale Centrului de Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate din Gura Humorului și la elevii de la Centrul de Servicii Sociale pentru copilul aflat în dificultate din Fălticeni.

Voluntarii „Euroactiv” au achiziționat, cu ajutorul sponsorilor acțiunii, produse de curățenie, dezinfectanți, dulciuri și articole de îmbrăcăminte, ce au fost oferite copiilor cu dizabilități de la căsuțele „Lotus”, „Iris”, „Iasmina” și „Orhideea” din cadrul Centrului de Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului și copiilor de la Fălticeni.

Acțiunea a fost sprijinită de SC Rocast Nord SRL Suceava, de SC Găitano Company SRL, SC Alin For You SRL, de CAR Învățământ Fălticeni, SC Market Albina SRLSuceava, Asociația „EduMax”, de SC Adria SRL Suceava, SC Tesano SRL Suceava, SC Savcom SRL, Andrei L. Ghiaţă, SC Killer SRL, SC Heldent SRL Suceava, de Iulian Rudnic de la Petrom Suceava, Palatul Copiilor Suceava.

Acțiunea a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc, președintele „Euroactiv” Suceava, și de voluntarii Vlad Iriciuc,înv. Daniela Lungoci, înv. Cătălina Bejinaru Magdalena Drăgoi, Cerasela Iacobăț, Ioana Turcu și Eduard Cazacu.

Echipa de organizare a transmis: „Mulțumită generozității dumneavoastră, am reușit să ne atingem obiectivele propuse prin realizarea acestor activități. Dorim să urăm din suflet sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor colaboratorilor și sponsorilor, urându-le <Sărbători pascale binecuvântate!>”.