Sucevenii care vor să participe la slujba de Înviere la biserici care sunt mai departe de locuinţele lor vor avea la dispoziţie şi mijloacele de transport în comun ale TPL Suceava, care vor circula până târziu în noapte, a anunțat primarul Ion Lungu.

Astfel, sâmbătă, 1 mai, ultimele autobuze de pe liniile 2 și 4vor pleca de la capăt de linie la ora 00.30, respectiv 0.45, preluând astfel şi călătorii care au participat la ceremonia religioasă de Înviere, după care se vor retrage la garaj.

Duminică, 2 mai, de la 05.00, de la garajul TPL vor pleca două autobuze de capacitate mică, care vor circula către Gara Iţcani şi Gara Burdujeni, din oră în oră. Plecările din Gara Ițcani sunt la fix, iar din Gara Burdujeni, la și jumătate, tot din oră în oră.

De la ora 11.00, pe traseele TPL 2 și 4vor începe să circule și autobuzele mari, la o frecvență de aproximativ 15 minute.

Ultimele curse dus-întors se efectuează la ora 20.00.

Liniile 22 și 30 nu circulă.

Linia 5 va fi deservită de microbuze care circula din oră în oră, începând cu ora 05.30, iar de la ora 12.00plecările sunt din 20 în 20 de minute.

Luni, 3 mai, autobuzele TPL Suceavavor circula după programul de duminică, începând cu ora 06.00.

De marți, 4 mai, transportul în comun din municipiul Suceava va reveni la programul normal.