Un bărbat din Vicovu de Sus a fost reținut de polițiști la mai bine de două luni de la comiterea unui șir întreg de infracțiuni. Puiu-Daniel Vilcinschi, de 36 de anii, a fost prins pe data de 14 februarie în timp ce conducea un autoturism marca VW Golf pe Calea Bucovinei, din Vicovu de Sus. Oprit de polițiști, acesta a prezentat la control un permis de conducere eliberat de către autoritățile Regatului Unit, care după verificări s-a dovedit că era contrafăcut. Acest aspect a fost confirmat de raportul de constatare întocmit de către Compartimentul Expertiză Documente.

Mai mult, Vilcinschi era și mort de beat. Rezultatele probelor biologice au arătat că avea o alcoolemie de 3,55 g/l alcool pur în sânge. Bărbatul este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „complicitate la falsul material în înscrisuri oficiale” şi „uzul de fals”.

În cursul zilei de joi, Puiu-Daniel Vilcinschi a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, care a decis să-l plaseze sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.