Sucevenii sunt invitați să petreacă o seară departe de razele fierbinți ale soarelui, duminică seara, de la ora 19.00, în curtea interioară a Hanului Domnesc Suceava, în compania unor vampiri… Dar nu orice fel de vampiri, ci moldoveni!

Spectacolul Titanicul, de Florin Lăzărescu, în regia lui Cosmin Panaite, pus în scenă de Teatrul “Matei Vișniec” Suceava, va depăna firul poveștii horror, împletite cu nuanțe de comedie, a personajelor captive pentru eternitate pe celebrul vas de croazieră scufundat de peste un secol.

Muzica: Bobo Burlăcianu

Mișcare scenică: Andreea Belu

Scenografie: Sebastian Rațiu

Regia tehnică: Cătălin Rodenciuc

Distribuția: Cristina Florea, Alexandru Marin, Delu Lucaci, Bogdan Amurăriței, Diana Lazăr, Butnaru Horia Andrei, Costin Bucătaru

Intrarea este liberă în limitas locurilor disponibile.

Participarea la evenimentele culturale desfășurate în aer liber este permisă doar pentru:

- persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul nagativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore.

- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2, fapt dovedit prin documente medicale.