Foresta a pierdut primul meci oficial al noului sezon competițional. Sucevenii au cedat cu 1-3, la Dorohoi, disputa cu Dante Botoșani, contând pentru Turul al II-lea al Cupei României. Formația antrenată de Vespazian Colban, cu șase fotbaliști în primul unsprezece care au evoluat în trecut pe Areni, a deschis scorul în minutul 4 prin humoreanul Căinari, din lovitură de pedeapsă. Același Cornel Căinari a realizat „dubla” în minutul 19, cu un șut deviat. „Galben-verzii” au redus din handicap după o oră de joc prin Botezatu, din centrarea lui Cimbru, scorul final fiind stabilit de omniprezentul Căinari, cu o execuție frumoasă, de la 25 de metri.

Dante:Zvoronciuc – Codău, Dumitraș, Ichim, Constantiniu, Bosânceanu, Lozneanu, Drugă, Căinari, Corban, Marin. Antrenor: Vespazian Colban.

Foresta:C. Mihăescu - Cimbru, Botezatu, Makongo, Arnold - Netbai, I. Mihăescu, Marian, Atouba, Samson - Olowaseun. Antrenor: Ionuț Moșteanu.

Turul al III-lea al Cupei României, în care vor intra în competiție și o parte din echipele de Liga a II-a, este programat pe data de 25 august.