Marți va debuta ediţia a XVI-a a Campionatului Judeţean de minifotbal pentru old-boys „Trutzi”. Pe tabloul de concurs se vor afla un număr de 14 formații, este vorba de Artra AutoBest HQ, AWS Team, Barbershop by Niță Marian, Concordia, Darex Nissan, Eco Optic, Gura Humorului Team, Intermontana, Young Boys Atlanta, Kangen Team, Las Vegas, Leii Siberieni, Sănătatea și Vivendi.

Competiţia se adresează practicanţilor de minifotbal nelegitimaţi, cu vârsta minimă de 35 de ani, care sunt îndrăgostiţi de mişcare în aer liber şi dornici să socializeze.

Campionatul judeţean de old-boys va beneficia în continuare de sprijinul firmelor Trutzi, Avastar și Bergenbier, precum și al Asociaţiei Judeţene de Fotbal şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret.

Gazda întrecerii va fi, în continuare, Civica Sport Center, din Șcheia.

Precedentele cincisprezece ediţii ale Campionatului judeţean de minifotbal pentru old-boys au revenit formaţiilor Centru Vechi (patru titluri), Inter Conti (patru titluri), Revine (trei titluri), Vivendi (două titluri), Crama cu Ştaif și Las Vegas.

Programul primei săptămâni se prezintă astfel:

Marți, 7 septembrie, ora 18.00: Eco Optic - Concordia

Marți, 7 septembrie, ora 19.00: Gura Humorului Team – Las Vegas

Marți, 7 septembrie, ora 20.00: Young Boys Atlanta – AWS Team

Miercuri, 8 septembrie, ora 19.00: Darex Nissan - Vivendi

Miercuri, 8 septembrie, ora 20.00: Leii Siberieni – Artra Autobest HQ

Joi, 9 septembrie, ora 18.00: Intermontana - Sănătatea

Joi, 9 septembrie, ora 19.00: Barbershop by Niță Marian – Kangen Team

Joi, 9 septembrie, ora 20.00: AWS Team – Darex Nissan (meci în avans din etapa a XIII-a)