Cele trei formații sucevene pe tabloul de concurs al Ligii a III-a au stări de spirit diferite după disputarea meciurilor din cadrul etapei a II-a. Vineri după amiază, în primul joc al rundei, Bucovina Rădăuți s-a impus cu scorul de 2-1 la Pașcani, însă succesul trupei pregătite de Florin Cristescu n-a fost scutit de emoții. Gazdele au intrat în avantaj la cabine grație reușitei semnate de Eusebiu Mercaș, în minutul 37, însă rădăuțenii au răsturnat soarta partidei prin golurile marcate de Ionel Stoian, în minutul 49, din penalty și Radu Ungurianu, în minutul 68, printr-un șut superb, de la 25 de metri.

Bucovina Rădăuți: Butnariu – Chiseliță, Sumanariu, Forizs, Coajă, Dumea, Sahlean, Stroe, Ungurianu, I. Plămadă, Stoian. Pe parcurs au mai intrat: Șpac si C. Coroamă. Antrenor: Florin Cristescu.

O zi mai târziu, Șomuz Fălticeni a remizat pe terenul grupării Sporting Juniorul Vaslui, scor 1-1. Fotbaliștii antrenați de Iulian Ionesi nu au făcut un meci rău și au preluat conducerea pe tabela de marcaj prin Vasile Chirilescu, după o jumătate de oră de joc. Vasluienii au restabilit egalitatea cu un sfert de oră înainte de finalul întâlnirii, prin Marian Ciobotaru, într-un moment în care oaspeții evoluau cu un om în minus pe gazon, în urma eliminării de pe teren a mijlocașului Alexandru Pitic, produsă în minutul 70.

Șomuz Fălticeni: Malac – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei, Pitic, Bejenar, E. Ciobanu, Sahru, Padovei, R. Ciobanu. Au mai intrat: Julei, Robciuc, Străjeriu, Cârstean și Nistor. Antrenor: Iulian Ionesi.

Tot sâmbătă, Foresta a cedat cu 1-0, la Dorohoi, în fieful celor de la Dante Botoșani. Unicul gol al partidei a fost marcat de Vlad Codău, în minutul 67, însă sucevenii au reclamat faultat în atac, mai ales că, în urma acestei faze, portarul Alexandru Tătaru, care s-a ales cu o fractură la braț, fiind dus cu ambulanța la spital.

Foresta: Tătaru – Cimbru, M. Botezatu, Makongo, Arnold, Netbai, Mihăescu, Marian, Dorobanțu, Martin, Chika. Au mai intrat: Atuba, Trofan, C. Mihăescu și Soni. Antrenor: Ionuț Moșteanu.

 

Rezultate înregistrate în etapa a II-a:

CSM Pașcani – Bucovina Rădăuți 1-2

Ceahlăul Piatra Neamț – Hușana Huși 4-0

Dante Botoșani – Foresta Suceava 1-0

CSM Bacău – Știința Miroslava 0-0

Sporting Juniorul Vaslui – Șomuz Fălticeni 1-1

 

Clasament Seria I

1.        Ceahlăul Piatra Neamţ     2         2         0          0         6-0     6

2.        Bucovina Rădăuţi   2         2         0         0          4-2     6

3.        Dante Botoşani       2         2         0         0          2-0     6

4.        Şomuz Fălticeni      2         1         1         0          3-2     4

5.        Sporting Juniorul Vaslui   2         0         1          1         2-3     1

6.        CSM Bacău   2         0         1         1         1-2      1

7.        Ştiinţa Miroslava    2         0         1         1          0-1     1

8.        Foresta Suceava     1         0         0         1          0-1     0

9.        CSM Paşcani            2         0         0         2          1-4     0

10.      Hușana Huși            1         0         0         1          0-4     0

La finalul fazei întâi a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene.