Ziua Europeană a Sportului Școlar nu a trecut neobservată nici de elevii Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana, care au conștientizat că mișcarea este cel mai important factor care le îmbunătățește sănătatea și tot mișcarea le va fi benefică și în viitor, indiferent de sportul pe care îl vor practica.

La sfârșitul săptămânii trecute, cu mare entuziasm, elevii liceului din Cajvana au desfășurat activități sportive, jocuri și concursuri sub îndrumarea profesorilor de educație fizică și sport, profesorii Savu Ion, Gurau Georgel-Grigore, Barbacariu Maria-Adriana, Tofan Irina, Jucan Ioan, Negruseri Dan-Gavril, precum și cu sprijinul conducerii școlii, reprezentată de directorul coordonator prof. Robu Nicolae.

 „Prin organizarea și desfășurarea de astfel de activități, dorim să facem un obicei din a marca, prin mișcare, acest eveniment, Ziua Europeană a Sportului Școlar, și sperăm să fim parteneri la cât mai multe competiții sportive”, a declarat prof. înv. primar Lidia Loredana Seserman,  responsabilă cu promovarea imaginii Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana.