Adolescenta care a fost rănită în accidentul din seara zilei de duminică, 10 octombrie, de pe drumul comunal 66 care leagă localitățile Verești și Corocăiești, a murit după zece zile de spitalizare. Lorena Loredana C., de 15 ani, a suferit mai multe leziuni după ce motocicleta cu care se deplasa a intrat într-o remorcă folosită pentru transportul produselor agricole. După accident a fost preluată de un echipaj medical care după ce i-a acordat primele îngrijiri la fața locului a transportat-o la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

A fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral grav și ischemie de trunchi cerebral și cu toate eforturile medicilor nu a mai putut fi salvată. Din păcate, adolescenta îl însoțește pe lumea cealaltă pe tânărul de 21 de ani care conducea motocicleta implicată în accident. Este vorba de Florin Gavriliuc, de 21 de ani, din Verești, un tânăr care nu avea permis. Acesta mai era trimis în judecată într-un alt dosar, tot pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. Florin Gavriliuc a murit imediat după impactul puternic dintre motocicleta pe care o conducea și remorcă.

O a treia persoană care se afla pe aceeași motocicletă a suferit leziuni, dar acestea nu sunt foarte grave. Din datele anchetei, tractorul cu remorca agricolă a virat de pe drumul principal, iar tânărul care conducea motocicleta nu a observat și nu a anticipat manevra mai largă și a intrat în remorcă. Polițiștii cercetează acest eveniment și urmează să stabilească dacă și tractoristul a avut vreo vină în acest eveniment soldat cu decesul a doi tineri sau dacă singura culpă este a motociclistului.