O taxatoare de pe un autobuz de transport public de persoane din municipiul Suceava a avut nevoie de îngrijiri medicale, la spital, în urma unui incident rutier petrecut pe principala arteră de circulație, în zona magazinului Bucovina.

Femeia, domiciliată în municipiul Suceava, a căzut în genunchi atunci când șoferul autobuzului a frânat brusc, la scurt timp după ce a plecat de la semaforul de pe strada Ștefan cel Mare, la intersecția cu Aleea Trandafirilor.

Conform șoferului TPL, o mașină care ieșea din parcarea magazinului Bucovina i-a tăiat calea, încât, pentru a evita producerea unui accident, a frânat brusc și a tras dreapta de volan, venind cu roata în bordură, șocul creat ducând la dezechilibrarea taxatoarei, care dădea rest celor care cumpărau bilete.

În urma căzăturii femeia s-a ales cu răni ușoare, fiind transportată la Spitalul Județean Suceava, unde a primit îngrijiri medicale și a fost diagnosticată cu „traumatism genunchi”.

Șoferul autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-au recoltat și probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

Pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul rutier, vor fi solicitate imagini video de la camerele de supraveghere stradale, montate de municipalitate.