Casa Corpului Didactic (CCD) „George Tofan” Suceava organizează, începând cu 25 ianuarie, Cursul de formare „Medierea conflictelor în mediul școlar” (Conflicte în mediul școlar, social și cultural; Medierea conflictelor, Comunicare, Consiliere), pentru profesori.

Inspectorul școlar prof. Tatiana Vîntur, care este și formator, a spus că programul de formare cuprinde 89 de ore față în față: 50 de ore în activități de tip online meeting și 39 de ore în activități de tip online, cu utilizarea Platformei G-Suite for Education (http://www.ccd-suceava.ro/).

Mai multe detalii puteți obține de la profesor metodist CCD Suceava Georgeta Colibaba, tel. 0740 250 162, e-mail: georgeta_colibaba@ccd-suceava.ro. Formatori: Tatiana Vîntur, Irina Biciușcă, Daniela Ceredeev, Elena Manuela David, Laura Pintilie, Lăcrămioara Ana Acatrinei Vasiliu.

Programul de formare se va desfășura de luni până vineri, începând cu 25 ianuarie 2022, în intervalul 16.00 – 20.30, sincron/asincron). Detalii suplimentare: Tatiana Vîntur (tatianavintur@yahoo.com).

Formular de înscriere: https://docs.google.com/forms/d/1o-l4UsnWL2gbmb6a3SbZrB1BNXmzhxTnc18hBnRKymk/edit .