Refugiații de război din Ucraina au continuat să vină în România și în zilele de Paști. Peste 1800 de oameni din țara vecină, invadată de armata rusă, au petrecut cea mai mare sărbătoare a creștinilor ortodocși căutând adăpost în România. Conform datelor transmise de Poliția de Frontieră, în duminica Paștelui prin Punctul de Trecere a Frontierei de la Siret au venit în țară 917 persoane, din care 687 au fost cetățeni ucraineni, iar în a doua zi de Paște numărul ucrainenilor a fost aproape dublu. Din 1.531 de persoane care au intrat în România prin PTF Siret, 1.167 au fost cetățeni ucraineni.

În taberele de cazare temporară din județ marți dimineață se aflau 70 de persoane, majoritatea în căsuțele modulare de la Rădăuți: 39  de persoane, din care 21 femei și 9 copii. În tabăra amenajată în sala polivalentă de la Rădăuți se mai află o persoană, în cea din sala de sport de la Dumbrăveni mai sunt 26 de persoane, din care 14 femei și 11 copii, iar la cea din Milișăuți – 4 persoane (două femei și doi copii). 

De la debutul crizei refugiaților, în taberele de cazare temporară din județ, cu o capacitate de 2.000 de locuri, au fost cazați 12.155 de oameni, din care 12.085 au plecat mai departe, spre alte destinații.