Târgul caritabil de jucării, organizat sâmbătă de fundația umanitară „Sânge pentru România”, în parteneriat cu Iulius Mall Suceava, s-a finalizat cu strângerea sumei de 8.041 de lei. Reprezentanta fundației, Gabriela Șerban, a declarat că alături de organizatori, 36 de copii „au devenit voluntari inimoși și au donat, au vândut sau au cumpărat jucării pentru a contribui la strângerea de fonduri pentru tratamentul destinat altor copii mai puțin norocoși, dar bravi luptători pentru a-și recăpăta sănătatea”. „Voluntarii au cumpărat și ei, unii mai multe jucării decât au adus”, a spus Gabriela Șerban.

Toți copiii voluntari au fost răsplătiți de organizatori cu premii constând în jocuri, puzzle, rechizite și dulciuri, obținute din donații.

Potrivit Gabrielei Șerban, banii rezultați din vânzarea jucăriilor donate de copii vor merge integral pentru tratamentul unui copil diagnosticat cu leucemie, Sebastian Pricope, care încă nu a împlinit 4 ani. Reprezentanta fundației „Sânge pentru România” a mai spus că astfel de târguri vor mai fi organizate pentru ajutorarea copiilor care au nevoie de tratament medical.