La Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava (Sala de sport) va avea loc luni, 26 septembrie, de la ora 18:00, un eveniment caritabil intitulat „Kangoo Jumps pentru Sebastian”, organizat de Sport Center Suceava și Fundația Umanitară Nord 2001  -  Sânge pentru România.

Mai mulți instructori suceveni: Felicia Zbera (Suceava), Rita Amfimov (Rădăuți), Rodica Cozminca (Gura Humorului), Iliana Hrițcan (Marginea) invită iubitorii de sport, muzică, distracție la un eveniment care are ca scop susținerea unui copil în vârstă de 4 ani, Sebastian Pricope, care a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică, o formă vindecabilă de boală dacă este tratată într-o clinică de specialitate. Copilul urmează un tratament costisitor în străinătate, mult peste posibilitățile financiare ale familiei.

„Împreună vom face sport, Kangoo Jumps pentru Sebastian, care își dorește o copilărie fericită. Haideți să ne bucurăm împreună de acest sport minunat, un sport extrem de distractiv și foarte eficient. Cei care nu au practicat acest sport au acum posibilitatea să descopere lumea Kangoo Jumps. Dacă nu aveți ghete, puteți lua legătura cu reprezentanții Sport Center Suceava sau pe messenger cu instructoarea Felicia Zbera Șchiopu. Îi rugăm pe toți oamenii care participă la eveniment, pe toți cei care înțeleg suferința lui Sebastian, să-l ajute, să doneze, fiecare cât poate”, transmit organizatorii.

 

·       Intrarea este gratuită. Donații. Tombolă. Premii

 

Intrarea la evenimentul de pe 26 septembrie 2022, de la ora 18:00, este gratuită, dar participanții sunt rugați să facă donații pentru Sebastian. Toți cei care donează, indiferent de sumă, participă automat la o tombolă organizată cu ajutorul mai multor sponsori care s-au alăturat acțiunii umanitare organizate de Sport Center Suceava și Fundația Umanitară Nord 2001  -  Sânge pentru România. În ultima perioadă s-au organizat mai multe campanii umanitare pentru Sebastian, Fundația Umanitară Nord 2001  -  Sânge pentru România fiind printre primele care au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru tratamentul lui Sebastian. „Cu ajutor, Sebastian are șansa de a se face bine, de a-și trăi copilăria în liniște și de a se bucura de clipe minunate în viață”, a declarat reprezentanta fundației Gabriela Șerban.

Cei care doresc să sprijine financiar familia Pricope pot dona în următoarele conturi: nume titular: Pricope-Oroian Cristina-Gabriela, cont: RO90 BRDE 340S V849 5672 3400, moneda: RON; nume titular: Pricope-Oroian Cristina-Gabriela, cont: RO86 BRDE 340S V849 5680 3400, moneda: EUR; Revolut: +40 749 150 719: revolut.me/cristiz9q5.