Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier atipic produs vineri seară în plin centrul Sucevei, în sensul giratoriu de lângă McDonald's. Șoferul unui autoturism taxi care venea cu viteză din direcția Bancă a intrat în coliziune, în sens giratoriu, cu un autoturism condus de o tânără care tocmai ieșise de la McDonald's.

În urma acestui impact taxiul a ieșit în afara drumului, pe trotuar, și a plonjat chiar în zona în zona în care staționau mașinile care se aflau la MacDrive. Autoturismul taxi a căzut peste un Mercedes, pe care l-a avariat grav în partea din dreapta. În autoturismul Mercedes se aflau trei persoane care tocmai își luaseră comanda. Ca prin minune am putea spune, nimeni nu a fost rănit în urma acestui accident.

Inclusiv femeia care se afla pe locul din dreapta din Mercedes a refuzat transportul la spital. Pompierii militari au monitorizat în total cinci persoane, inclusiv un copil care se afla în mașina lovită de taxi în sens giratoriu. Un amănunt foarte important, accidentul pare a se fi produs și din cauza mașinilor care staționează neregulamentar pe banda întâi de mers, așteptând să intre la McDonald's.