Un accident rutier cu final tragic pentru un bărbat în vârstă de 84 de ani, care se deplasa cu o bicicletă electrică, s-a petrecut sâmbătă pe drumul comunal din Horodnic de Sus.

Din cercetările poliției rezultă că, în jurul orei 10.30, Dumitru L., din Horodnic de Sus, în timp ce conducea un tractor agricol marca Fiat, pe un drum secundar neclasificat, în localitate, ajuns la intersecția cu drumul comunal 46, nu a acordat prioritate unui biciclist care se deplasa dinspre centrul comunei, pe o bicicletă electrică. Ioan P., în vârstă de 84 de ani, s-a lovit de remorca ce era tractată de tractor.

Din păcate, impactul i-a fost fatal octogenarului. Bărbatul care conducea tractorul a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu era băut.

Polițiștii au mai constatat că remorca nu figurează ca fiind înmatriculată/înregistrată, iar plăcuța cu numărul de înregistrare aplicată pe remorcă aparține unui tractor agricol. Prin urmare, cercetările penale vizează mai multe infracțiuni, respectiv ”ucidere din culpă, ”conducerea unui vehicul neînregistrat” și ”conducerea unui vehicul cu număr fals de înregistrare”.