Organizația Județeană a Femeilor Liberale Suceava și-a ales, sâmbătă, conducerea – președintele și noul Birou Politic. În funcția de președinte delegatele la conferința județeană au ales-o pe deputatul Angelica Fădor.  Funcțiile de secretar general adjunct sunt ocupate de  Gabriela Popescu și Ramona Breabăn, iar cea de trezorier, de Alina Ungureanu.

La eveniment au participat președintele organizației județene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, deputatul Ioan Balan, deputatul Bogdan Gheorghiu, ministrul Constantin-Daniel Cadariu, reprezentante ale altor organizații de femei liberale - Lidia Constantinescu, de la OFL Bucuresti, deputatul Cristina Trăilă, Alina Apostol, primarul comunei Ciortești, Tina Cristea, care este și  președintele OFL Bacău și Mirela Sauca, președinte OFL Botosani.

După alegeri, președintele OFL Suceava, Angelica Fădor, și-a exprimat convingerea că o organizație a femeilor liberale  „poate coagula energiile femeilor” pentru modernizarea județului și a țării. „Cred că organizația femeilor liberale din Suceava este parte importantă din proiectul colegilor noștri de la PNL Suceava, proiect ce dorește ca noi să rămânem cea mai puternică forță politică din județul nostru”, a afirmat Angelica Fădor.