Un echipaj de la Biroul Rutier Suceava, care acționa cu radarul vinerea trecută pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, a înregistrat, în plină zi, în jurul orei 16.00, un autoturism Audi A 6 care circula între Stroiești și Șcheia cu viteza de 153 de kilometru la oră, în afara localității.

Polițiștii au făcut semnal de oprire, șoferul oprind la câteva sute de metri distanță de locul în care i s-a făcut semnalul regulamentar. Când au ajuns în dreptul mașinii, polițiștii au văzut la volan o femeie, doar că anterior observaseră că la volan se aflase un bărbat. Pe bancheta din spate erau un bărbat și o femeie. Polițiștii au trecut la verificarea și legitimarea celor trei persoane din mașină.

După verificări a rezultat că la volan s-a aflat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Pătrăuți, care, după oprire, a făcut schimb de locuri cu femeia găsită la volan, respectiv soția sa. Bărbatul care a condus nu este posesor de permis de conducere.

Prin urmare, pe lângă amenda pentru viteză, acesta va răspunde penal pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.