Celebrul artist DJ Sava vine sâmbătă seară la Suceava, în Club Hugo, iar show-ul se anunță unul incendiar. Și nu vine singur, ci împreună cu cea mai nouă parteneră a sa pe plan artistic, Adriana Onci. DJ Sava este un nume renumit, iar postările sale pe YouTube au adunat peste 500 de milioane de vizualizări. Este cunoscut publicului internațional cu hituri precum „Love in Dubai”, „Aroma”, „I Like The Trumpet”, „I Loved You” și „Tenerife”, care au avut mult succes în țări precum Germania, Marea Britanie, Italia sau Bulgaria.

Până în prezent, DJ-ul a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. Printre cele mai recente piese ale sale se regăsesc „Playa Paraiso”, „No More Lies”, „Shisha”, „Casablanca” și „Cover My Body In Gold”, precum și „Jamaica” cu Connect-R, „Maria” și „Oye Como Va?” (alături de RUBY), „Dalida” (alături de BIBI), „Money Maker”, „Can’t Stop This Feeling” (cu Jose M Duro și Arturo Grao) și „No Lie” (alături de Adrian Sasu).

La începutul acestui an, DJ Sava a început o colaborare cu Adriana Onci. „Colaborarea cu Adriana Onci a fost «perfect match» pentru începutul anului 2023, dar și pentru această piesă. În momentul în care am auzit-o fredonând refrenul single-ului «Mi Ritmo», am fost convins că vocea ei completează cel mai bine mood-ul piesei”, a precizat DJ Sava. „Mă bucur tare că lansez un nou single alături de DJ Sava, primul pe 2023, iar prin prisma acestui proiect muzical, am avut ocazia să cunosc niște oameni minunați. Sper ca «Mi Ritmo» să se bucure de succesul pe care îl merită”, a spus și Adriana Onci. Compus de către DJ Sava alături de Emanuela Oancea și produs de către Cristian Buica alături de DJ Sava, „Mi Ritmo” este despre muzică, dans și mult party, iar videoclipul completează prin imagini povestea din spatele versurilor. Dar cine îi cunoaște pe cei doi invitați din Club Hugo de sâmbătă seară nu are nevoie de prea multe detalii.

Petrecerea care va începe după ora 22.30 este una garantată, iar biletul costă doar 30 de lei.