Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 8 Suceava au strâns o cantitate impresionantă de deșeuri din municipiul Suceava, 18.000 de peturi, sticle și doze, acestea fiind ulterior reciclate la automatul din curtea hipermarketului Kaufland din municipiul Suceava.

Elevii au nevoie de voturile comunității pentru a câștiga Campionatul reciclării, inițiat de Kaufland, școlile cu cele mai multe voturi urmând să fie recompensate cu premii consistente (100.000 de lei, 50.000 de lei etc.), investiți în infrastructura școlară a unităților de învățământ.

Elevii pot fi votați după instrucțiunile https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0wV3cMTcDenUQTJghKLmDXwyRHpPUpWheZwojg5CdyHdGNX2nfN5jwuoZ3b8NcBEdl&id=100069847641190&sfnsn=mo.

„Acum, în plina grevă, elevii au ales să își susțină școala, ei au ales să curețe Suceava lui Ștefan de mizeriile de pe străzi. Concursul se apropie de final și noi cerem sprijinul comunității locale de la care așteptăm să ne voteze prin Kaufland card. Un gest ce durează 1 minut, iar nouă ne aduce un punct. Recunoașterea și susținerea comunității pentru munca făcută de cei mici sunt importante”, a menționat prof. Clucinschi Andreea, profesor la Școala Gimnaziala Nr. 8 din municipiul Suceava. Aceasta a mai menționat că acest concurs este inițiat de Kaufland România, împreună cu fundația „Act for tomorrow”, și este adresat școlilor din toată țara.