Primăria Rădăuți a pregătit pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, mai multe activități la care sunt invitați să participe atât cei mici, dar și cei mai în vârstă. Evenimentele sunt organizate de Primăria și Consiliul Local Rădăuți, la inițiativa primarului Bogdan Loghin. Acesta a precizat că începând cu ora 13:30, bulevardul Bogdan Vodă se va transforma într-un loc magic plin de distracție și voie bună.

„Împreună vom dansa pe ritmul muzicii copilăriei și ne vom bucura de parada personajelor preferate din filmele animate. De asemenea, baloane colorate vor întregi și vor înveseli atmosfera, în timp ce dulciurile delicioase vor răsfăța papilele gustative ale prichindeilor”, a spus Bogdan Loghin.

El a adăugat că pasionații de artă vor avea ocazia să-și dezvăluie talentele la desenele pe asfalt, transformând astfel bulevardul Bogdan Vodă în cel mai colorat loc din Rădăuți. Surprizele vor continua începând cu ora 15:00, când la „Casa Muzeu” din incinta Mănăstirii Bogdana va avea loc vernisajul expoziției de pictură și desene „Sunt un copil minunat", realizate de copiii atelierului de pictură "Aripi Înflorite”. Nu în ultimul rând, de la ora 18:00, în foișorul din parcul central din Rădăuți va începe un show de karaoke, la care sunt invitați să participe toți rădăuțenii, indiferent de vârstă.