Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Dumbrăveni, a ajuns la Urgențele Spitalului Județean Suceava duminică, cu un picior rupt și alte leziuni, după ce a căzut în fântâna pe care încerca să o curețe.

Duminică, în jurul orei 15.45, Poliția orașului Salcea a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un echipaj al Ambulanței a preluat, cu câteva minute înainte, un tânăr de 22 de ani, victimă a unei căderi de la înălțime.

Din cercetările ulterioare ale polițiștilor a rezultat că duminică tânărul de 22 de ani a consumat băuturi alcoolice împreună cu tatăl său și cu un vecin, după care, pe la ora 15.00, s-au hotărât să curețe fântâna din curte.   

Tânărul de 22 de ani s-a legat cu o frânghie din plastic împrejurul taliei, după care a coborât în fântână. La un moment dat, frânghia s-a rupt, tânărul căzând în fântână prin tuburile de beton cu diametru de  80 cm. Din fericire, tânărul s-a lovit puternic doar în zona picioarelor, nu și a capului, astfel că a rămas conștient.

Cei doi care se aflau lângă fântână au aruncat o altă frânghie de care tânărul s-a legat în jurul taliei, fiind tras afară. 

La spital s-a constatat că tânărul a suferit o fractură de membru stâng și multiple excoriații la nivelul genunchilor.