CERC Turism - CEntrul de Resurse și Cercetare în Turism împreună cu Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și în colaborare cu ADER Suceava și IaBucovina NGO organizează joi, 14 decembrie, Forumul de Bune Practici în Turism. Bucovina 2023.

Evenimentul se va desfășura în Aula Corpului E din cadrul USV și va debuta la ora 13.00 cu prima parte, intitulată Pactul Verde European și prezentată de Magda Grădinariu, reprezentant iaBucovina.com, împreună cu Mihaela State, din partea USV. În partea a doua a evenimentului, începând cu ora 14.00 va avea loc prezentarea intitulată  PACT pentru PATRIMONIU. Bucovina: regenerare rurală prin implicarea comunității, al cărei moderator va fi Carmen Chașovschi, de la Universitatea ”Ștefan cel Mare”.

O a treia parte a evenimentului va avea loc începând cu ora 17,00 și poartă denumirea Oamenii patrimoniului. Bucovina 2023. Cei prezenți se vor putea bucura de un recital de colinde susținut de reprezentanți ai Școlii ”Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”. În tot acest timp, în paralel, în Atrium corp E, între orele 14,00 - 17,00, cei interesați sunt așteptați la prezentări și la standul de prezentare a proiectelor realizate în domeniul turismului și patrimoniului.