Pompierii militari suceveni au intervenit, luni dimineață, aproape concomitent, la un incendiu izbucnit la o mașină, respectiv la două accidente rutiere, toate produse pe șoseaua de centură a Sucevei.

Primul apel la 112, care a alertat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava, a vizat localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, care rula pe șoseaua de centură a municipiului Suceava (tronsonul dintre „Zidul morții” și localitatea Sfântu Ilie).

Incendiul la mașină a fost localizat în scurt timp.

Flăcările au afectat plafonul mașinii și alte elemente combustibile, iar cauza probabilă a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

În timp ce interveneau la acest incendiu, pompierii militari au observat un accident rutier produs la o distanță de aproximativ 600 de metri de locul în care a luat foc mașina. În urma coliziunii a două mașini, un rănit a fost transportat la spital.

Echipajul de descarcerare din modulul SMURD trimis la locul acestui accident a asistat pe parcursul intervenției la un nou accident.

În cazul acestui al doilea accident, o autoutilitară și un autoturism au intrat în coliziune iar șoferul vehiculului din urmă a rămas încarcerat. Rănitul a fost extras din mașină conștient și cooperant și dus la spital.