Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a acuzat presiuni și intimidări din partea PNL la evenimentul de lansare a candidatului social-democrat pentru funcția de primar al comunei Dorna Arini, Marius Haja. „Să trimiți angajați din primărie să filmeze întâlnirea adversarilor politici, pentru intimidarea atât a candidaților, cât și a celor care îi susțin, mi se pare inadmisibil. Incidentul a avut loc duminică după-amiază, la Dorna Arini, la lansarea candidatului PSD pentru funcția de primar, Marius Haja. Eram filmați de pe balconul căminului cultural de doi angajați ai primăriei”, a arătat Gheorghe Șoldan, care candidează din partea PSD pentru președinția Consiliul Județean Suceava. El a arătat că atunci când a luat microfonul și a început să le vorbească oamenilor prezenți despre necesitatea de a lua atitudine împotriva acestor abuzuri de putere, cele două persoane, „cameramanii de ocazie”, au dispărut.

„Dacă Gheorghe Flutur e curios și își trimite oamenii să vadă ce se întâmplă la întâlnirile PSD-ului, îi dau eu înregistrarea de la Dorna Arini.

Îi îndemn pe locuitorii din comună să sancționeze la vot astfel de gesturi incalificabile și să îl susțină pe candidatul nostru, Marius Haja. Marius e în echipa mea, echipă alături de care vreau să dezvolt Țara Dornelor, județul Suceava”, a transmis Gheorghe Șoldan.