Programul Suceava EcoRide își reia activitatea de la 1 mai, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi. Trotinetele de închiriat ale Primăriei Suceava sunt disponibile la aceleași standuri ca în sezonul precedent: în fața primăriei, pe bdul 1 Mai; Centru – în Piața 22 Decembrie, str. Nicolae Bălcescu; Burdujeni - Parcul Copilului, zona Moldova - str. Calea Burdujeni; Obcini - spațiul de joacă de pe str. Victoriei; stație Curcubeul - parcare Dorna, lângă Banca Transilvania - bdul George Enescu; Centrul de Tradiții Populare - str. Universității; Mărășești - Parc Mărășești, str. Mărăști; Bucovina - magazin Bucovina - str. Ștefan cel Mare; Parcul Central - între BCR și Parchet, str. Ștefan cel Mare; Centrul Cultural al municipiului Suceava - str. Mihai Eminescu; zona de agrement Tătărași - str. Roma; Cetatea de Scaun a Sucevei.

De asemenea, a rămas neschimbat și tariful de închiriere, respectiv 50 de bani pentru pornire și 40 de bani/minut. În cazul în care utilizatorul parchează trotineta în stand, se aplică o reducere, ajungând la 30 de bani/minut. Banii neutilizați din portofelul electronic se raportează pentru sezonul acesta, a precizat Harșovschi.

Închirierea trotinetelor se face doar prin intermediul aplicației Suceava EcoRide, ce poate fi descărcată din App Store sau Google Play.