Surpriză pentru angajații și clienții Gio Supermarket din Adâncata, care s-au trezit față în față cu realizatorul de radio și televiziune Daniel Buzdugan.

Extrem de sociabil, cunoscutul om de presă a socializat cu cei cu care s-a întâlnit și s-a fotografiat cu toți care și-au dorit o amintire cu el.

“Mă bucur că sunt în Bucovina, mă bucur că sunt în Adâncata și vreau să vă spun că sunteți niște oameni binecuvântați de Dumnezeu”, a fost mesajul transmis de Daniel Buzdugan.

Acesta a ținut să-l laude pe fondatorul supermarketului, omul de afaceri Ioan Barariu, sau Giovanni, cum îi spun prietenii, pentru că a avut curajul și dorința de a investi într-o afacere cu capital local.

“M-am bucurat foarte mult când m-am întâlnit aici în supermarket cu persoane care lucrează în București, am avut ocazia să mă întâlnesc cu o persoană care este vatman și pe care o cunosc deoarece eu călătoresc cu mijloace de transport în comun. După ce muncește tot anul, vine și își face vacanța acasă, în Bucovina. Sărbători fericite, credință în Dumnezeu și să ne bucurăm și să ne ajutăm mai mult unii pe alții și să ținem cu ai noștri”, a mai transmis Daniel Buzdugan.

Gio Supermarket este o afacere autohtonă 100% și s-a deschis pe 20 aprilie. Este o investiție de 650.000 de euro, are 350 de mp, parcare proprie, iar până pe 6 mai aici se derulează o promoție care se va finaliza cu o tombolă cu premii.