După Olimpiada Școlară Județeană la tenis de câmp pe gimnaziu, cocheta bază sportivă „Miraj Star”, din Dragomirna, a găzduit zilele trecute și întrecerea similară la nivel de licee, pentru fete.

Competiția a fost organizată de Inspectoratul Școlar Județean în parteneriat cu ACS „Tenis King” Suceava, responsabil de bunul mers al întrecerii fiind profesorul Mihai Pop, de la Școala Gimnazială „Cristofor Simionescu”, din Plopeni.

Titlul de campioană i-a revenit Ilincăi Anton, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Nicu Gane” din Fălticeni. Pe poziția secundă s-a clasat Petriana Popovici, elevă tot în clasa a XI-a, dar la Colegiul Național „Ștefan Cel Mare” din Suceava, în vreme ce pe treapta a treia podiumului de premiere a urcat Alexia Ilona Bradu, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc.

„A fost un concurs reușit, un bun prilej pentru copii de a se bucura de mișcare în aer liber. Mulțumim pentru găzduire familiei Ududec, precum și sponsorilor Inter Conti și TipoAart”, a declarat profesorul Mihai Pop.

Pe data de 15 iunie se va desfășura în aceeași locație Olimpiada Școlară Județeană la tenis de câmp pentru învățământul primar.