Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, senatorul liberal Daniel Cadariu și vicepreședinte PNL Gheorghe Niță au participat, duminică, alături de primarul din Frasin, Marinel Bălan, la lansarea candidaturii acestuia pentru un nou mandat și la inaugurarea noii Case de Cultură din oraș.

Gheorghe Flutur a subliniat că lansarea primarului Marinel Bălan este „mai specială” deoarece acesta a avut cu puțin timp în urmă un accident. „A suferit niște arsuri pe corp, dar astăzi, deși bandajat, a venit să prezinte realizările, a fost plin de viață, energic și a dezmințit zvonurile despre starea lui de sănătate”, a spus Flutur.

Conform unui comunicat de presă remis de PNL, Flutur a salutat revenirea primarului Bălan în echipă și le-a cerut localnicilor un vot „pentru acest harnic primar, care în continuare are proiecte curajoase și bine gândite pentru orașul Frasin”.

Clădirea Casei de Cultură este o investiție prin intermediul Ministerului Dezvoltării și al Companiei Naționale de Investiții, de circa 12 milioane de lei. Este un spațiu generos, cu spații pentru sala de dans la demisol și discotecă la parter, are sală de spectacole de circa 300 de locuri, iar la etaj se găsesc spații dedicate petrecerii timpului liber de către tineri. “Frasinul devine un oraș veritabil, cu utilități asigurate pentru oameni, mă refer la apă-canal, drumuri modernizate, sediul primăriei modernizat, școlile dotate la nivel european, toate acestea în mandatul primarului liberal Marinel Bălan”, a subliniat Flutur.