Două zile de distracție pentru cei mici dar și ai lor părinți și bunici, sus, la Cetatea de Scaun a Sucevei – asta au pregătit pentru Ziua Copilului cei de la Restaurantul „Ceaunului Răzeșului”.

Grupuri de copii din Suceava, Iași, Botoșani și Republica Moldova au avut ocazia să viziteze pe 1 iunie Cetatea renumitului domnitor Ștefan Cel Mare, dar s-au bucurat și de spectacolul pregătit special pentru ei pe scena de la Ceaunul Răzeșului (Admiral Cetate).

Studioul de balet "Aliona ballet and dance studio" a prezentat două momente coregrafice inspirate din baletul"Copelia" - valsul păpușilor și valsul orelor, iar tineri interpreți din „Ansamblu Dulce glas Bucovinean”, coordonați de profesoara Nicoleta Cojocariu au adus voia bună cu energice momente folclorice.

În total, de 1 Iunie, aproape 400 de copii s-au bucurat de spectacol, au vizitat Cetatea și au primit cadouri din partea organizatorilor - baloane, bomboane și sucuri.

Distracția la Cetate, la Restaurantul „Ceaunul Răzeșului”, continuă și duminică, 2 iunie, cu petrecere de Ziua Piticilor, cu Spuma Party, pictură pe față, spectacol de magie și Karaoke, alături de cele mai îndrăgite mascote și unicornii colorați de la Unik Land Botoșani. Participarea la activități este gratuită.