Zi de 3 iunie fatală pentru un bărbat de 59 de ani, din Horodnic de Jos. Bărbatul care circula pe bicicletă pe drumul național 2H, dinspre Horodnic de Jos spre Rădăuți, a fost ajuns din urmă de un autoturism marca Audi, la volanul căruia se afla o tânără de 34 de ani. Șoferița a efectuat manevra de depășire a biciclistului, numai că din spate venea o altă mașină. Este vorba de un autoturism marca Volvo, la volanul căruia se afla un tânăr de 25 de ani, din Vicovu de Sus.

Din motive încă necunoscute, șoferul a încercat să depășească autoturismul marca Audi prin dreapta, moment în care l-a lovit pe biciclist, dar și cealaltă mașină. Bărbatul de 59 de ani a murit pe loc, iar șoferița a suferit leziuni, motiv pentru care a fost preluată de o ambulanță și transportată la spitalul din Rădăuți. Cei doi șoferi au fost testați atât pentru alcool, cât și pentru droguri, ocazie cu care s-a constatat că nu consumaseră nici un fel de substanțe interzise.

Șoferul în vârstă de 25 de ani este cercetat acum pentru comiterea infracţiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.