Sala de Marmură a Colegiului Național ”Nicu Gane” va găzdui marți la prânz, începând cu ora 13.00, un eveniment atractiv pentru iubitorii artei în general. Lansarea unei expoziții fotografice cu tema ”Miracolul japonez”, semnată de, așa cum nu ne așteptam, scriitorul și epigramistul profesor Constantin Bulboacă va fi precedată de un recital de poezie și un spectacol dedicat păcii în preajma Zilei Copilului, realizat de elevii Clubului Copiilor Fălticeni, sub coordonarea profesoarei Lenuța Rusu.

La realizarea evenimentului își dau concursul Cenaclul Literar-Artistic ”Nicolae Labiș” din localitate, Asociația ”Spirit liber” din Fălticeni, Școala Gimnazială ”Ioan Ciurea” - prof. Lăcrămioara Blanariu, împreună cu Colegiul Național ”Nicu Gane” și Primăria Municipiului Fălticeni.

În deschidere va avea loc un moment poetic, realizat de Maria și Hristina Chifan, după care evenimentul va continua cu spectacolul ”Copiii lumii doresc pace”. Iubitorii fotografiei de reportaj se vor delecta apoi cu lucrările expuse de Constantin Bulboacă, întreg evenimentul avându-l ca moderator pe prof. dr. Codrin Bența, directorul Colegiului Național ”Nicu Gane”.