Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean, a încheiat seria întâlnirilor electorale într-o atmosferă incendiară în capitala liberalismului din județ, Câmpulung Moldovenesc.

Alături de deputatul Angelica Fădor și senatorul Daniel Cadariu, primarul liberal Mihăiță Negură a prezentat oferta sa electorală pentru un nou mandat în fruntea municipiul Câmpulung Moldovenesc. Gheorghe Flutur a subliniat că despre Mihăiță Negură poate vorbi doar la superlativ, el având proiecte de 110 milioane de euro în derulare. „Dintre acestea, proiectele pentru apă și canalizare totalizează 30 de milioane de euro. De asemenea, primarul Negură a modernizat, la nivel european, toate liceele și școlile generale din oraș.

În plus, Mihăiță Negură a amenajat centrul Câmpulungului Moldovenesc, punând în valoare arhitectura clădirilor de epocă, și a contribuit semnificativ la dezvoltarea turismului, iar stațiunea Câmpulung Moldovenesc a înflorit alături de Vatra Dornei și Gura Humorului”, a declarat Gheorghe Flutur. El a subliniat faptul că municipiul Câmpulung Moldovenesc a devenit cunoscut pentru curățenie, frumusețea florilor, sport și tradițiile bucovinene, fiind o emblemă a Bucovinei.

La rândul său, Mihăiță Negură a spus că are proiecte excepționale pentru următorul mandat, alături de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

În cadrul întâlnirii s-a evidențiat faptul că tandemul Flutur - Negură înseamnă dezvoltare, inițiative și povești de succes.

În final, Gheorghe Flutur a ținut să precizeze că încheie această campanie electorală după ce a vizitat toate localitățile județului Suceava. Liderul PNL Suceava le-a adresat cetățenilor de acum celebra rugăminte: „Dați-mi primarul meu, puneți-ne la treabă, judecați-ne după fapte și marii câștigători de duminică veți fi dumneavoastră, câmpulungenii și sucevenii, cu echipa liberală”.