Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan le-a mulțumit astăzi sucevenilor pentru încrederea avută în el. Declarația a fost făcută după ce datele neoficiale îl dau pe Gheorghe Șoldan drept viitorul președinte al Consiliului Județean Suceava, acesta reușind să câștige alegerile în fața actualului șef al administrației județene, liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur. „Conform numărătorii paralele am câștigat Consiliul Județean. Vreau să le mulțumesc sucevenilor pentru că au avut încredere într-un tânăr. Le mulțumesc pentru că au avut încredere că un tânăr poate să facă o schimbare în bine în județul Suceava. Mulțumesc mult echipei Partidului Social Democrat, mulțumesc tuturor membrilor pentru că au fost alături de mine. Și nu în ultimul rând le mulțumesc sucevenilor pentru că au avut încredere în mine și pentru că mi-au acordat votul de încredere”, a spus Gheorghe Șoldan.

Viitorul președinte al CJ Suceava a spus că este conștient de faptul că sucevenii așteaptă ca el să aducă o schimbare în județ. „Acest lucru mă responsabilizează foarte mult. Ne așteaptă patru ani foarte grei, pentru că avem nevoie de foarte multe lucruri în județul Suceava. Avem nevoie de investiții, avem nevoie să ne aducem tinerii acasă, avem nevoie să facem lucruri bune pentru suceveni. Avem nevoie să facem o administrație performantă, iar sucevenii așteaptă asta de la noi”, a transmis Gheorghe Șoldan. 

El a ținut să evidențieze faptul că echipa PSD Suceava a funcționat foarte bine în aceste alegeri. „Am câștigat pe linie, iar PSD are primari în 63 de localități ale județului”, a încheiat Gheorghe Șoldan.