Un accident rutier care putea avea consecințe dramatice s-a produs luni după-amiază pe drumul județean de la ieșirea din Suceava spre Moara.

Conform primelor informații, un autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat puternic într-o Skoda roșie, în care se afla o familie care mergea spre casă, inclusiv doi copii minori.

În urma acestui impact, a doua mașină a acroșat o femeie care se deplasa regulamentar pe marginea drumului.

Au acuzat leziuni în urma impactului o femeie din Skoda roșie și femeia pieton. Aceasta din urmă a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital, conștientă și cooperantă.

Acest accident aduce din nou puternic în atenție faptul că în acea zonă atât de dezvoltată, care ține de satul Sf. Ilie, cu tot mai multe case, oamenii nu au cum să se deplaseze în siguranță, pe un trotuar. Trotuarul care oferă siguranță pietonilor este doar de la ieșirea din Suceava și până la magazinul Profi din Sf. Ilie Nou. 

Traficul pietonal este și el în creștere în acea zonă, dar, din păcate, oamenii nu se pot deplasa în siguranță pe jos sau cu bicicleta.

Va trebui să moară vreun pieton pentru ca autoritățile locale să demareze serios și repede un proiect pentru un trotuar?