Finalul de săptămână se anunță plin cu evenimente interesante în cadrul Zilelor Municipiului Rădăuți, care includ și Festivalul Internațional de Folclor “Arcanul”, manifestare de tradiție, aflată la cea de-a XXXI-a ediție, dar și invitați speciali, îndrăgiți de milioane de români.

Sâmbătă, 6 iulie, pe scena din centrul municipiului din inima Bucovinei vor concerta Misha și celebra trupă Holograf, iar duminică, 7 iulie, Whats`Up și energicii membri ai trupei Zdob și Zdub, care au ajuns cu „Trenulețul” până în finala Eurovision.

Programul Zilelor Municipiului Rădăuți este foarte încărcat, de vineri până duminică peste 500 artiști din16 grupuri participante, împreună cu soliștii și muzicienii prezenți, oferind spectatorilor ocazia unică de a descoperi și aprecia bogăția culturală internațională prin participarea la două parade ale portului, cântecului și jocului tradițional.

Zilele Municipiului Rădăuți sunt organizate de primărie în colaborare cu Casa de Cultură, Clubul Sportiv Municipal ”Bucovina”, Muzeul Etnografic ”Samuil și Eugenia Ioneț” și Biblioteca Municipală ”Tudor Flondor”, iar Monitorul de Suceava este partener media al evenimentului.