Fotbalistul sucevean Stejărel Vișinar va evolua tot în Liga a II-a după despărțirea de Ceahlăul Piatra Neamț, produsă zilele trecute. Fundașul central în vârstă de 24 de ani a semnat un contract pe o durată de un an cu nou promovata CSM Focșani.

Vișinar a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai celor de la Ceahlăul în ultimul an și jumătate, fiind căpitan de echipă în duelul de la baraj cu Foresta, din vara lui 2023, care a consfințit revenirea formației nemțene în eșalonul secund al fotbalului românesc.

Fotbalistul sucevean a trecut prin clipe grele la finalul anului trecut, când a suferit o fractură deschisă de gleznă, pe 2 decembrie, în meciul pe care nemțenii l-au disputat pe terenul Unirii Slobozia. Vișinar a efectuat recuperarea la baza celor de la FCSB, sub îndrumarea kinetoterapeutului Ovidiu Kurti, iar acum este restabilit complet.

Stejărel Vișinar a început fotbalul la Sporting Suceava, iar în cariera sa a mai evoluat la Bucovina Rădăuți, Aerostar Bacău, Foresta Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț.