O femeie din Șaru Dornei s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului după ce a acroșat cu mașina pe care o conducea o... vacă.

Pe 2 iulie, la 22.45 din noapte, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de către un bărbat care a anunțat că pe raza satului Neagra Șarului, comuna Șaru Dornei, o bovină a fost accidentată de o mașină.  

Din cercetări a rezultat că un VW Golf care circula din direcția Gura Haitii spre Șaru Dornei a lovit o bovină ce se afla pe drumul județean 174F de pe raza comunei Șaru Dornei, sat Neagra Șarului.

La volan a fost identificată o femeie din comuna Șaru Dornei, care a fost verificată cu etilotestul. Cu ocazia testării, aparatul etilometru a indicat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Concentrația de alcool este peste limita de 0,40 mg/l alcool în aerul expirat, fapt care atrage răspunderea penală.

Conducătoarea auto a fost condusă de polițiști la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.      

Polițiștii de la Vatra Dornei au întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența alcoolului, dosar în cadrul căruia continuă cercetările și așteaptă rezultatul alcoolemiei în sânge, rezultat care va reprezenta proba de la dosar.