Șomuz Fălticeni este prima formație de eșalonul al treilea din județul Suceava care a început seria meciurilor de pregătire. Echipa antrenată de către Daniel Stoica a pierdut la limită, cu 1-0, jocul disputat în deplasare, cu Aerostar Bacău, la mijlocul acestei săptămâni.

Şomuz (prima repriză): Tomache – Cucolaș, Nwodu, Fl. Plămadă, Monah – Pop, Toader, Sahlean, Savin – I. Plămadă, Pătrășcan.

Şomuz (repriza secundă): Tomache – Cucolaș, Nwodu, Fl. Plămadă, Lăcustă – Rusu, Sahlean, Şebinschi, Amihăesei, Pașcu – I. Plămadă.

Referitor la staff-ul tehnic al echipei fălticenene, acesta a suferit unele modificări. Secund va fi Cătălin Vasiliu, golgheterul din ultimii ani al formației de Liga a IV-a Șomuzul Preutești. De pregătirea portarilor se va ocupa fostul „forestier” Vasile Prisacă, în vreme ce rolul de preparator fizic îi va reveni rădăuțeanului Adrian Levițchi.

Formația fălticeneană va disputa următorul meci amical vineri, de la ora 18.00, la Piatra Neamț, în compania Ceahlăului.

Directorul clubului, Iulian Darabă, a precizat că obiectivul celor de la Șomuz în acest sezon este calificarea în play-off-ul Ligii a III-a și înregistrarea unui parcurs cât mai lung în Cupa României.